середа, 15 травня 2024 р.

ЗЮЗЮН ВАДИМ ІГОРОВИЧ


Кандидат технічних наук, доцент.

Вища освіта:

Національний транспортний університет. Спеціальність «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», кваліфікація магістр.

Захищені дисертації:

Кандидатська дисертація: «Методи та моделі управління екологічними ризиками в проєктах розвитку транспорту» за спеціальністю 05.13.22 «Управління проєктами та програмами».

Досвід роботи:

2011 – 2023 рр. Національний транспортний університет, асистент, старший викладач, доцент кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища.

2020 – 2021 рр. Центр міжнародної освіти Національного транспортного університету, директор (за сумісництвом).

2022 – червень 2023 рр. Київський національний університет імені Тараса Шевченка, доцент кафедри технологій управління (за сумісництвом).

з 2023 р. по теперішній час Київський національний університет імені Тараса Шевченка, доцент кафедри технологій управління.

Наукові праці:

Понад 100 публікації, з них 5 навчальних посібників, 6 авторських свідоцтв, 25 статей опубліковано у фахових виданнях України, 11 у іноземних виданнях, 2 у виданнях, включених до наукометричної бази даних Scopus, 53 публікації тез доповідей у матеріалах міжнародних та вітчизняних наукових конференцій. Співавтор 1 комп’ютерної програми. Індекс Гірша в Scopus – 1, у Google Scholar – 3.



1 коментар:

  1. Висловлюємо Вам щиру подяку за плідну співпрацю протягом довгого часу.

    ВідповістиВидалити