середа, 15 травня 2024 р.

ЦЮМАН ЄВГЕНІЯ СЕРГІЇВНА

  

Кандидат економічних наук, доцент кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища, член ВГО «Українська асоціація економістів міжнародників», дійсний член Міжнародної академії культури безпеки, екології та здоров’я.

Дисципліни, що викладає:

1. Циркулярна економіка;

2. Еколого-економічний аналіз діяльності підприємства;

3. Економіка та організація природокористування на транспортних підприємствах;

4. Економіко-соціо-екологічна географія.

Напрямки наукової діяльності:

  • економічні механізми активізації інвестиційної діяльності для забезпечення сталого розвитку транспортно-дорожнього комплексу (ТДК) України на засадах державно-приватного партнерства відповідно до сучасних вимог і стандартів щодо охорони навколишнього середовища;
  • дослідження моделей еколого-економічного управління сталим розвитком суб’єктів господарювання з застосуванням заходів із ресурсоефективних, чистих виробництв та пошук інструментів їх удосконалення;
  • дослідження показників негативного впливу на навколишнього середовище від стаціонарних (суб’єктів господарювання) та пересувних джерел забруднення та пошук інструментів щодо його зниження. 

Свідоцтва про реєстрацію авторського права на твір:

1. Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 90257 Україна. Стаття «Модель дослідження ефективності економічного механізму активізації інвестиційної діяльності в секторі дорожнього господарства на засадах державно-приватного партнерства».

2. Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 90258 Україна. Стаття «Математична модель дослідження ефективності економічного механізму активізації інвестиційної діяльності в секторі дорожнього господарства на засадах державно-приватного партнерства».

3. Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 90259 Україна. Стаття «Економічний механізм активізації інвестиційної діяльності в секторі дорожнього господарства на засадах державно-приватного партнерства».

4. Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 90260 Україна. Стаття «Програма розрахунку показників економічної ефективності будівництва та експлуатації об’єкта сектору дорожнього господарства на засадах державно-приватного партнерства».

5. Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 89953 Україна. Стаття «Відносна вартість будівництва».

6. Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № l08564 «Алгоритм здійснення екомодернізації підприємств спрямованої на поліпшення природокористування застосуванням стратегії з ресурсоефективного та чистого виробництва».

7. Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 116045 Україна. Літературний письмовий твір наукового характеру «Evaluation of Ethanol-Containing Fuel Supply Control Efficiency in Spark Ignition Engine».


Немає коментарів:

Дописати коментар