середа, 22 травня 2024 р.

КУНДА НЕОНІЛА ТАРАСІВНА

  

Кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри міжнародних перевезень та митного контролю.

Закінчила Київський політехнічний інститут за спеціальністю "Автоматика і телемеханіка".

1975-1980 рр. - інженер-дослідник на ПО "Арсенал".

Працює в НТУ з 1980 р. на посадах:

  • 1980-1994 - молодший науковий співробітник НДС, старший науковий співробітник каф. "Організація дорожнього руху"; займалася питаннями автоматизованого управління транспортними потоками;
  • 1994-2008 р. - асистент, доцент каф. "Транспортні системи та маркетинг";
  • з 2008 р. - професор каф. "Транспортні системи та маркетинг", "Міжнародні перевезення та митний контроль".

У 1989 р. поступила до аспірантури КАДІ.

У 1994 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук з спеціальності 05.22.01 «Транспортні системи країни, її регіонів і промислових центрів» на тему "Удосконалення управління дорожнім рухом на основі врахування закономірностей утворення ударних хвиль у транспортному потоці” (науковий керівник професор В.П. Поліщук).

Є автором понад 300 наукових та навчально-методичних видань, серед яких  140 публікацій у вітчизняних та зарубіжних виданнях, 5 монографій, 60 навчально-методичних праць, в т. ч. 10 навчальних посібників  за тематикою організації перевезень вантажів у міжнародному сполученні та  методів наукових досліджень у сфері міжнародних перевезень (з яких – чотири, затверджені Міністерством освіти і науки України),  4 Свідоцтва про реєстрацію авторського права на твір.

Постійний учасник міжнародних та вітчизняних наукових та науково-практичних конференцій у секціях "Транспорт та транспортні технології", "Технічні науки".

Індивідуальний член Української асоціації управління проектами (UPMA) національного відділення Міжнародної асоціації управління проектами (ІPMA).

Під її керівництвом Лебідь Вікторія Вікторівна захистила кандидатську дисертацію на тему "Управління проектами транспортного забезпечення вантажних перевезень у міжнародному сполученні" за спец. 05.13.22 - управління проектами та програмами.

Нині сфера наукових інтересів: міжнародні перевезення вантажів; математичне моделювання транспортних процесів і систем у сфері міжнародних перевезень.


3 коментарі:

  1. Висловлюємо Вам щиру подяку за плідну співпрацю протягом довгого часу.

    ВідповістиВидалити
  2. Відповідь Кунди Н. Т. :
    "Дякую насамперед Вікторії Альфредівні
    за професійність і відповідальність,
    за плідне і приємне спілкування"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Неоніло Тарасівно, хочу подякувати Вам за теплі слова. Мені дуже приємна Ваша увага і турбота. Зроблю все від себе можливе, щоб моя робота й надалі Вас дивувала та тішила.

      Видалити