понеділок, 19 серпня 2024 р.

ДУБРОВА ОКСАНА МИКОЛАЇВНА

  

Посада: завідувач кафедри іноземних мов

Науковий ступінь: доктор наук з державного управління

Вчене звання: доцент

“Покликання вчителя – виховати успішних, мислячих і творчих людей, які будуть самодостатніми особистостями і відповідальними громадянами своєї країни”.

Народилася у місті Кіровоград (Кропивницький). У 1996 році закінчила Кіровоградський державний педагогічний інститут імені В.К. Винниченка, факультет іноземних мов і отримала кваліфікацію – учитель англійської та німецької мов, перекладач англійської мови.

        Бути вчителем – це не лише навчати інших, передаючи їм певні знання. Бути вчителем означає зацікавити, надихнути, допомогти і порадити. Справжній вчитель не лише багато знає і має великий досвід, а й постійно розвивається і самовдосконалюється.

Свою педагогічну діяльність розпочала у Кіровоградському інституті комерції у 1999 році.

У 2014 році захистила дисертацію на тему «Формування основ культури спілкування дітей 5-7 років в умовах навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад – початкова школа».

Час роботи в Київських ЗВО – Академія муніципального управління, Таврійський національний університет, Академія державного управління при Президентові України – приніс новий і цікавий досвід співпраці з досвідченими колегами та креативними студенти.

Працювати в Національному транспортному університеті почала у 2019 році на посаді доцента кафедри іноземних мов. У 2021 році отримала звання доцента.

З січня 2023 року очолює кафедру іноземних мов. Керівна посада стала новим викликом. З’явилась мета – створити дружній колектив та сильну команду професіоналів. Керування колективом вимагає уміння слухати і чути, підтримувати і допомагати, заохочувати і об’єднувати. Тепла і доброзичлива атмосфера у колективі є підґрунтям для дружнього спілкування і значних професійних досягнень. Робота – це другий дім, де колеги поважають один одного, підтримують, разом радіють і засмучуються. 

 

У жовтні 2023 року захистила докторську дисертацію на тему «Державне регулювання розвитку інтелектуального капіталу у сфері вищої освіти України в умовах Європейської інтеграції» і отримала науковий ступінь доктор наук з державного управління. 

Є автором 78 науково-методичних праць з методики викладання іноземної мови; теорії та методики виховання; іноземної філології; державного управління.

Немає коментарів:

Дописати коментар