пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

Наші випускники : БЕЗУГЛИЙ АРТЕМ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

  

Кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, обліку і аудиту НТУ, дійсний член Транспортної академії України. Директор Державного підприємства «Національний інститут розвитку інфраструктури».

Артем Олександрович Безуглий зробив вагомий внесок у розвиток дорожньої галузі України — як учений і керівник сучасного підприємства, а також очільник масштабних проєктів державного значення. Він є автором Державних цільових економічних програм розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013–2018 рр. та 2018–2022 рр., Стратегічної програми дорожніх досліджень на 2012–2021 рр., Стратегії відновлення територіальних автомобільних доріг 2020–2024 рр. та Концепції реформування системи державного управління автомобільними дорогами загального користування. Під його керівництвом розробляли пропозиції до Програми розвитку автомобільних доріг на 2020–2024 рр.

Народився 31 травня 1983 р. в м. Потсдам, Німеччина. У 2000 р. вступив на дорожньо-будівельний факультет Національного транспортного університету, де навчався за спеціальністю «Менеджмент організацій». У 2015 р. він захистив кандидатську дисертацію на тему «Організаційно-економічні аспекти ефективного використання фінансових ресурсів у дорожньому господарстві».

Будувати кар’єру почав у 2005 р. в Українському державному виробничо-технологічному підприємстві «Укрдортехнологія». Пройшов шлях від інженера першої категорії, провідного інженера до начальника відділу й заступника директора. З 2010 р. працює в ДП «ДерждорНДІ» на посаді заступника директора з наукової роботи. З 2017 р. призначений керівником підприємства. ДП «ДерждорНДІ».

Є головним редактором збірника наукових праць «Дороги і мости» й заступником головного редактора науково-виробничого журналу «Автошляховик України». 

Громадська діяльність Артема Олександровича перегукується з професійною — він докладає зусиль для популяризації дорожньої науки й дорожньої професії серед керівництва галузі, студентів, аспірантів в Україні й за кордоном. Його життєве кредо: «Не боятися нового!»

Логос Україна


Немає коментарів:

Дописати коментар