понеділок, 10 червня 2024 р.

ЛЕВЕНЕЦЬ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

  

Доцент кафедри теорії та історії держави і права, доктор філософії (за спеціальністю «Історія та археологія»)

Освіта:

2011‒2015 рр. – бакалаврат у Волинському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю «Історія», присвоєно кваліфікацію і ступінь бакалавра історії.

2015‒2017 рр. – магістратура у Волинському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю «Історія», присвоєно кваліфікацію і ступінь магістра історії, викладача історії, фахівця з європеїстики та історії міжнародних відносин (диплом з відзнакою).

Аспірантура:

2017–2021 рр. – Волинський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Історія та археологія».

В січні 2022 р. у Волинському національному університеті імені Лесі Українки захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі історії на тему: «Розвиток освіти і науки у Волинській області в 1964‒1985 роках» за спеціальністю 032 «Історія та археологія».

Викладає дисципліни:

• Історія України та української культури.

Професійна активність викладача:

Під науковим керівництвом доцента Левенця О. М. студент І курсу автомеханічного факультету (групи АА-1-1) НТУ Дяденков Т.С. посів друге місце на студентській секції LXXVІІІ наукової конференції професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів університету (3 листопада 2022 р.). Тема студентської доповіді: «Державотворча діяльність Богдана Хмельницького наприкінці 40-х років ХVII ст.». Відповідно до наказу ректора № 625 від 16 грудня 2022 р. студент нагороджений дипломом ІІ ступеня студентів-авторів кращих наукових робіт (LXXVІІІ наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів університету).

Керівник студентського наукового гуртка «Історико-державознавчі студії», який функціонує при кафедрі теорії та історії держави і права НТУ (протокол № 3 засідання кафедри теорії та історії держави і права НТУ від 12 жовтня 2022 р.).

Немає коментарів:

Дописати коментар