середа, 18 вересня 2024 р.

ДОПИТЛИВИМ

  

Сучасному користувачеві бібліотеки вже мало офіційної інформації на сайті, йому сьогодні набагато важливіше, що говорять про бібліотеку, її послуги та продукти інші користувачі. Більше того, після свого спілкування з бібліотекою користувач сам із радістю чи прикрістю ділиться отриманим досвідом.

Останнім часом бібліотеки стали активно використовувати соціальні медіа у своїй роботі. Свого роду соціальною мережею для співробітників відділу ІТ та КЗ Бібліотеки НТУ є і бібліотечна блогосфера. З моєї точки зору, використання блогу є одним з ефективних і доступних інструментів для просування бібліотечної думки.

Сьогодні я хочу запропонувати вашій увазі ще один наш блог,  тепер у нас їх два, під назвою «Історичний календар». Роботу над блогом розпочато 14 вересня 2024 року.

Календар містить перелік подій всесвітнього значення та подій важливих для України. Це можливість вшановувати пам’ять історичних діячів, які зробили неоціненний внесок у культурну спадщину країн світу. Він  включає міжнародні дати, до вшанування яких підключається громадськість із різних країн.

Люблю мандрувати у часі та обожнюю те, чим займаюся!

Заходьте, буде цікаво. Докладніше…

P. S. Будемо раді вас бачити серед наших підписників.

Зав. відділом ІТ та КЗ Бібліотеки

В. А. Рассказова

Немає коментарів:

Дописати коментар