середа, 5 червня 2024 р.

ЗАДОРОЖНІЙ ЮРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

  

Кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри конституційного та адміністративного права Національного транспортного університету.

У 1996 р. закінчив Київський державний педагогічний університет імені М. Драгоманова за спеціальністю «Історія та правознавство».

З 1996 р. розпочав педагогічну роботу.

У 2007 році закінчив аспірантуру Національного авіаційного університету за спеціальністю 12.00.01 – теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень.

У 2008 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.01 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право на тему: «Римське право-доктринальна першооснова права та юридичної науки в країнах романо-германської правової сім’ї та Україні».

Опубліковано 81 наукова праця, зокрема: 1 одноосібна монографія, 1 колективна монографія, 6 навчальні, навчально-методичні посібники та навчально-практичні видання (1 – має Гриф МОН України), 29 наукових статей (27 – у фахових наукових виданнях України, 2 – у зарубіжних).

Коло професійних інтересів: дослідження проблем у галузі теорії держави і права, порівняльного правознавства, римського приватного права.

Немає коментарів:

Дописати коментар