понеділок, 10 червня 2024 р.

ШКОДА АНТОНІНА ВОЛОДИМИРІВНА

  

Старший викладач кафедри теорії та історії держави і права

Освіта:

1989‒1995 рр. – Київський університет імені Тараса Шевченка, спеціальність «Українська мова та література», присвоєно кваліфікацію спеціаліста: філолог, викладач української мови та літератури.

Викладає дисципліни:

• Українська мова за професійним спрямуванням;

• Історія зарубіжної літератури.

Професійна активність викладача:

Під науковим керівництвом студентка Костишена Д. А. гр. ВП-І-1 з роботою на тему: «Культура фахової мови» посіла друге місце у І турі Всеукраїнського конкурсу на кращу наукову роботу студентів. Відповідно до наказу ректора від 16.12.2022 № 625 нагороджена Дипломом ІІ ступеня студентів-авторів кращих наукових робіт. (LXXVІІІ наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів університету).

Під науковим керівництвом студентка Узлова Ю. О. гр. МС-І-1 з роботою на тему: «Прагматика лексичних одиниць у професійному спілкуванні» посіла перше місце у І турі Всеукраїнського конкурсу на кращу наукову роботу студентів відповідно до Протоколу № 1 секційного засідання на 79 науковій конференції професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів університет, від 19 травня 2023 року.

• Науковий керівник постійно діючого студентського гуртка «Мовностилістичний гурток красномовства» кафедри теорії та історії держави і права НТУ.

• Член Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація когнітивної лінгвістики і поетики» (УАКЛіП). Сертифікат УА № 0857, від 30.08.23 р.

• Бере участь в організації та проведенні заходів до Дня української писемності та мови, Шевченківських днів, Всесвітнього дня письменника, І етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.


Немає коментарів:

Дописати коментар