середа, 29 травня 2024 р.

МАЛІНСЬКА ГАННА ДМИТРІВНА

  

Доцент кафедри теорії та історії держави і права

Освіта:

1984‒1990 рр. – філологічний факультет Київського державного університету імені Т.Г. Шевченка, спеціальність «Українська мова і література», присвоєно кваліфікацію спеціаліста: філолог, викладач української мови і літератури.

Викладає дисципліни:

  • Українська мова за професійним спрямуванням;
  • Сучасна українська мова і українська література новітніх часів (культура і практична стилістика).

Публікації:

Має понад 65 опублікованих наукових і навчально-методичних праць.


Професійна активність викладача:

Під науковим керівництвом студентка Семенюк Марія гр. ДЗ-2-1 з роботою на тему «Розвиток діловодства на території України» посіла перше місце у І турі Всеукраїнського конкурсу на кращу наукову роботу студентів. Відповідно до наказу ректора нагороджена Дипломом І ступеня студентів-авторів кращих наукових робіт (LXXІV наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів НТУ)

Студентка Кондратюк Сніжана гр. ОА-І-1 з роботою на тему  «Фольклористична діяльність М.В.Лисенка » посіла перше місце у І турі Всеукраїнського конкурсу на кращу наукову роботу студентів. Відповідно до наказу ректора нагороджена Дипломом І ступеня студентів-авторів кращих наукових робіт (LXXV наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів НТУ).

Студентка Семенченко Наталія Олександрівна гр. ФТ-1-1 з роботою на тему «Вплив родини на формування світогляду Лесі Українки» посіла перше місце у І турі Всеукраїнського конкурсу на кращу наукову роботу студентів. Відповідно до наказу ректора № 294 від 03.06.2021 р. нагороджена Дипломом І ступеня студентів-авторів кращих наукових робіт (LXXVІІ наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів НТУ).

Студентка Рожок Крістіна Вадимівна гр. МЕ-2-1 посіла  перше місце на І етапі Всеукраїнського конкурсу на кращу наукову роботу студентів з галузей знань і спеціальностей. Тема роботи: «Вільна особистість як ідеал людини в творчості Г.С. Сковороди». Відповідно до наказу ректора від 16.12.2022 р. № 625 нагороджена Дипломом І ступеня студентів-авторів кращих наукових робіт (LXXVІІІ наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів НТУ).

• Профорг факультету заочного, дистанційного навчання та підготовки іноземних громадян.

• Член Вченої ради факультету заочного, дистанційного навчання та підготовки іноземних громадян.

• Бере участь в організації та проведенні заходів до Дня української писемності та мови, Шевченківських днів, Всесвітнього дня письменника, І етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.


Немає коментарів:

Дописати коментар