понеділок, 20 травня 2024 р.

ГЕРЖОД ГАЛИНА ІВАНІВНА

  

Доцент кафедри теорії та історії держави і права, кандидат історичних наук, доцент, заступник декана факультету транспортних та інформаційних технологій.

Освіта:

1966‒1971 р. – історичний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка (диплом з відзнакою), спеціальність «Історія», присвоєно кваліфікацію: історик, викладач історії та суспільствознавства.

Викладає дисципліни: Історія України та української культури.

Публікації:

Має близько 75 опублікованих наукових і навчально-методичних праць.

Професійна активність викладача:

Під науковим керівництвом

Студент Ходот Д.О. зайняв перше місце на першому етапі Всеукраїнського конкурсу на кращу наукову роботу студентів. Тема роботи: «Сучасна проблема України: внутрішньо переміщені особи».   Відповідно до наказу ректора № 307 від  08.06.2018 року нагороджена Дипломом І ступеня студентів-авторів кращих наукових робіт. (LXXІV наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та працівників відокремлених структурних підрозділів НТУ).

З 2001 займає посаду заступника декана факультету загально-інженерного, а з 2006 заступник декана факультету транспортних та інформаційних технологій.

Заступник Голови правління Асоціації випускників факультету транспортних та інформаційних технологій.

Член Вченої ради факультету транспортних та інформаційних технологій.

 ****************

«Галина Іванівна Гержод — майстер своєї справи, досвідчений історик, чудовий філолог, креативний організатор, мудрий керівник, справжній книгоман, щирий патріот України та просто приємна людина. Викладач, у якого на парах можеш вільно висловлювати свою думку, що завжди буде варта уваги. Це людина, яка допоможе у будь-яку хвилину, і неважливо, чи це питання з історії України чи особистого характеру. Жодна пара Галини Іванівни не обходиться без цікавих розповідей, дотепних жартів, мудрих порад та настанов, які надовго запам’ятовуються.

Галина Іванівна — цінний та невід’ємний співробітник у своєму колективі. Вона є невичерпним джерелом життєвого досвіду, мудрості та натхнення».

М. Хилюк, студентка групи ФП-I-2

 

Немає коментарів:

Дописати коментар